Posts

D'Chef Paste

Image
Sempena bulan Ramadhan ni, Hai-O ada keluarkan produk baru yang boleh membantu memudahkan kerja-kerja memasak di dapur tau. Zaman sekarang kan semua nak cepat. 😃 So memang kena sangatlah Hai-O keluarkan produk ni kan..
D'Chef paste ni didatangkan dengan 4 perisa kegemaran ramai tau.. ➡ D'Chef Briyani paste ➡ D'Chef Asam Pedas paste ➡ D'Chef Beef Rendang paste ➡ D'Chef Tumeric with Garlic paste

So lepas ni boleh la jimatkan masa kat dapur kan.. Kalau korang berminat nak cuba,klik je link kat bawah tau.. http://www.wasap.my/60164812891
XOXO, yayadayah

Iklan Raya Paling Best

Image
Wahhhh! Demand PB makin menjadi2 sejak hari pertama berpuasa!
Dah Tengok Iklan Hari Raya Premium Beautiful Elegence 2017?

Jom Tonton, KLIK PLAY vvv



Best ke Best??? Lagi best bila korang boleh jadi "Penyelamat"!
Selamatkan diri, adik beradik, ipar duai dan kawan-kawan korang dengan sarung Premium Beautiful Elegence di Hari Raya. Kan dah #Selamattt...

Kalau korang nak sarung Premium Beautiful atau nak jadi Agen PB, boleh Whatsapp 0164812891 sekarang. Atau korang klik je http://www.wasap.my/60164812891

P/s: Ada PROMO RAYA 2017 tau. JIMAT RM 400 dan FREEGIFT BERNILAI RM 200


"Selamatkan Hari Rayamu Dengan Premium Beautiful Elegence"

*Terms and condition apply
XOXO, yayadayah

AWET MUDA

Image
NAMPAK AWET MUDA BILA PAKAI PB Betul ker kalau pakai Premium Beautiful ni makin awet muda? Hahaha, tak percaya ke?😍😍😍
Tgk la adik kita kt gambar bwh ni.. kalo tgk yg baju merah tu dah macam makcik2 kan.. tp yg baju hijau tu plak nampak muda remaja gtu seakan usia awal 20 an kan..kan..


Tapi, memang betul pun. Sebabnya, bila pakai Premium Beautiful, badan pun tak mudah bongkok. Posture straight jer. Tu pun dah buat 50-60% diri kita tak nampak tua kan?
Belum masuk lagi, bila pengaliran darah makin lancar, hormon makin stabil, emosi pun stabil. Hahaha...😁😁😁 
Badan kemas selalu, cergas selalu, memang makin awet muda lah kan...😍😍
Sebab tu saya selalu kata, pakai Premium Beautiful ni, bukan nak cantik luaran jer. Tapi sihat juga bahagian dalaman kita. Tu yang lama2, makin ter cantik plak jadinya. Hahaha!!! 😅😅
Ada yg nak ke? Sarung2 jer dpt kurus, sarung2 jer awet muda..
Boleh contact Dayah okies..
www.wasap.my//0164812891

XOXO

MIN KAFFE

Assalamualaikum uolss...

Hari ni yaya nak cerita pasal MIN KAFFE pulak...
First time try MIN KAFFE ni memang yaya FALL IN LOVE terus tau.. yaya memang penggemar kopi..tapi selalu takut-takut nak minum..sebab banyak sangat kandungan gula..tapi MIN KAFFE ni tak sama uolss...

Aroma istimewa MIN KAFFE berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Masa bancuh pon dah boleh bau wangi kopi ni tau.  Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium. MIN KAFFE bukan sahaja memenuhi citarasa para penggemar kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi.
Selain sedap, MIN KAFFE ni banyak kelebihan tau. Semua orang blh minum MIN KAFFE ni.

KHASIAT & KELEBIHAN MIN KAFFE

~ Dapat meneutralkan asid dalam badan
~ Bersifat anti-oksidan yang mampu melawan sel KANSER
~ Mampu menjadi DIET HARIAN
~ Mencegah & memulihkan GASTRIK
~ Mencegah komplikasi KENCING M…

PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Assalamualaikum and hai uols...

So tajuk celoteh hari ni adalah PREMIUM BEAUTIFUL...
Korang mesti tertanya-tanya PREMIUM BEAUTIFUL tu ape kan?so meh sini yaya cerita sikit pasal PREMIUM BEAUTIFUL ni..

PREMIUM BEAUTIFUL ni adalah korset/corset tau...so meh baca sedikit sebanyak info tentang PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ni kat bawah..

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET ialah Corset SUPERBRAND untuk Kesihatan dan Kecantikan. PREMIUM BEAUTIFUL CORSET merupakan pilihan Nombor Satu di Malaysia untuk wanita yang mahu menjadi sihat, cantik dan mempunyai keyakinan yang tinggi pada masa kini.

Dengan teknologi unik Far-Infrared-Rays yang (FIR), serta diiktiraf oleh American Chiropractic Association (Pakar Tulang Antarabangsa dari 3 buah negara), maka tidak menghairankan bahawa beribu-ribu wanita di Malaysia kini telah memilih PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.

Satu Set PREMIUM BEAUTIFUL CORSETmempunyai 3 Pieces yang terdiri daripada Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle.



TIPS PANTAS:Harga Premium Beautiful Classic lebih …

Step By Step

Assalamualaikum uolss..

Janggal rasanya nak start menulis balik..hihii
Actually iols merancang nak mendirikan masjid hujung November tahun ni..so memang macam-macam la yang iols nak kena fikir sekarang ni..

Tapi nasib baik juga sekarang ni wedding planner bersepah-sepah kat luar sana kan..but still takut-takut juga la..kalau boleh semua orang nak yang terbaik untuk majlis masing-masing kan..dah la dapat jadi raja sehari je...so iols harap sangat iols tak tersalah pilih wedding planner untuk majlis nanti..

Uols pon sedia maklum kan..nak kahwin ni memang macam-macam step.. First and foremost,kena la join kursus Pra Perkahwinan..hehee...takpe,step ni iols dah settle lama..(tapi sijil ntah mana-mana..nak kena cari balik ASAP)

The next step,semalam iols dah buat ujian saringan HIV..yang ni WAJIB ye untuk semua bakal-bakal raja..dan keputusan ujian saringan HIV dari klinik-klinik/hospital-hospital kerajaan sahaja yang boleh digunapakai..

Banyak lagi step selepas ujian saringan HIV ni sebena…

BOSS

Boss aku skrg sgt best,sporting.. Suke menyakat aku.. Takpe la,sekurang2nye aku tak bosan kat ofis... Boss aku mmg sporting,tapi bab2 keje ni dia strict jgk.... So slalu la dy round ofis smbil tnye
- surat utk cmpny bla bla bla siap dah?
-keje bla bla bla buat dah?
-file meeting jap g settle dah?Dan mcm2 soalan lain lgi.....
Tapi yg paling slalu dy tanye..........
CANDY CRUSH kamu dah level bape dah? Kamu jgn lupa hntar kat sy tiket tau...